Pocketvering en memory foam, voor een optimale nachtrust

Heb je last van gewrichtspijnen tijdens het slapen en voel je je niet uitgerust als je wakker wordt? Of misschien heb je het erg warm in bed en wordt daarom je nachtrust verstoord? Dan is een pocketvering matras misschien iets voor jou. Deze matrassen reguleren de temperatuur en bieden een optimale ondersteuning van je gewicht. Een pocketvering matras bedekt met memory foam biedt ultieme zachtheid en perfecte gewichtsverdeling. Kijk bij Droomidee matrassen voor de juiste matras voor jou.

Pocketvering

De binnenkant van een pocketvering matras bestaat uit een aantal stalen veren die zich in zakjes bevinden. Zo kunnen ze elkaar niet aanraken en voel jij ze niet als je slaapt. Hoe meer veren naast elkaar per vierkante meter, hoe zachter en beter de ondersteuning. Zo worden je gewrichten ontlast en kan je beter slapen. Andere voordelen van een pocketvering matras is dat ze erg stevig zijn en lang meegaan. En de ruimtes tussen de veren zorgen ervoor dat de matras lekker koel aanvoelt en zich aanpast aan jouw temperatuur.

Memory foam

Memory foam, net als pocketvering, heeft ook als eigenschap dat het je lichaam goed ondersteunt tijdens de slaap en een goede slaaphouding bevorderd. Het schuim past zich aan jouw lichaam aan zodat drukpunten worden verminderd. Ziekenhuizen hebben deze matrassen vaak in gebruik en er zijn dokters die memory foam aanraden aan mensen die problemen hebben met de gewrichten.

De perfecte combinatie

De combinatie van deze twee types matrassen geeft dus optimale ontlasting van de gewrichten en zorgt dat je de juiste houding aanneemt in bed. Zo heb je geen last meer van pijn en kan je ongestoord en lekker slapen.

Dit bericht was geplaatst op oktober 17, 2016, in Slaapkamer. Markeer de permalink als favoriet.